Könyvvizsgálat

Informatika

Könyvelés - Bér - TB

SKNB Csoport

Tel: 92-510005; 30-3357664

Szeretné tudni, hogy jó kezekben van-e könyvelése?

Segítünk eldönteni, az alábbi listával.

Ha az Ön számára ismeretlen kifejezésekkel találkozik, ha sűrűn bólogat, miközben olvassa, ha döbbenten kérdezi magától, „miért, ilyen van, ilyet lehet?”, nos, akkor van egy rossz hírem, Ön nem a megfelelő szakemberre bízta cége könyvelését.

Hallotta már ezeket a szavakat a könyvelőjétől:

 • KIVA
 • KATA
 • mikro-gazdálkodói beszámoló
 • pénzforgalmi áfa
 • alanyi áfa mentesség?
 • Megbeszélték, hogy az Ön vállalkozásában melyik, milyen módon hatna?

Igen, szeretnék erről többet tudni!
Vegye fel velünk a kapcsolatot. Hívjon minket most!

 

És biztos, hogy:

 • tulajdonosként, ügyvezetőként a megfelelő mértékű járulékot fizettetik Önnel? Egyáltalán biztos, hogy kell bármennyit is fizetnie maga után?
 • a cégtelefonok után kell adót fizetnie? Lehet, hogy lenne más megoldás is?
 • év végén annyi adót kellett volna fizetnie, amennyit befizettettek Önnel? Felhívta könyvelője a figyelmét a lehetséges adóalap és adókedvezményekre? Hallott tőle már a fejlesztési tartalék képzés lehetőségéről?
 • a cégben csak úgy használhat autót, ha cégautó adót fizet utána? Szóba került Önök között, hogy a cégautó adó megfizetését, hogyan, miként lehet kiváltani?
 • kapott megfelelő tájékoztatást a cafetéria rendszer nyújtotta előnyökről? Végeztek számításokat, hogy a bérköltséget terhelő járulék mértékekhez képest mennyivel kedvezőbb módon tudja rendszeres jövedelemhez juttatni alkalmazottait?
 • kap rendszeres tájékoztatást cége pillanatnyi állapotáról, eredményéről?

Ha most felkapta a fejét, érdemes tovább olvasnia!

Igen, szeretnék erről többet tudni!
Vegye fel velünk a kapcsolatot. Hívjon minket most!

 

Ismerős helyzet, hogy a könyvelője

 • év közben körülbelülre sem tudta megmondani, hogy áll a cége,
 • a fizetendő adókról, kötelezettségekről az utolsó pillanatban szólt,
 • december elején nagyjából sem tudta megmondani, hogyan zárják az adott évet,
 • a beszámolók május 31-re készültek csak el – vagy még akkorra sem,
 • napokig nem válaszolt az Ön emailjére, könyvelőjét nem tudta elérni telefonon,
 • ha Ön egy új, kedvezőbb adózási formáról kérdezte, lerázta azzal, hogy az Önnek úgy sem megfelelő?

Igen, könyvelőt váltanék!
Kérjen ajánlatot most! Hívjon minket most!

 

Ha Önnek fontos, hogy a nehezen megszerzett bevételét ne fölöslegesen befizetett adóterhek vigyék el, hanem az, az Ön nyeresége maradjon, szánjon időt arra, hogy megismerkedik azokkal a legális adóoptimalizálási lehetőségekkel, melyeket a jelenlegi adórendszer nyújt.

A könyvelő irodák általában szakosodnak: az egyik könyvelő iroda egyéni vállalkozókat semmi pénzért nem vállalna, más könyvelő iroda a KIVA-s cégekkel nem foglalkozik. Nem csoda hát, hogy nem ajánlanak fel olyan lehetőségeket – kényelemből – amelyek pedig lehet, hogy az Ön cége számára éves szinten akár több százezer, vagy akár több millió forint adómegtakarítást is eredményeznek. Sok könyvelő, könyvelőiroda amúgy is úgy gondolja, hogy az adótanácsadás nem a könyvelő feladata.

Bár a könyvelő irodák többségében megfelelően képzett szakemberekkel dolgoznak, ennek ellenére futószalag megoldásokban működnek. A régi, jól bevált módszereket és adózási formákat használják, amivel a hatékonyságukat növelhetik ugyan a könyvelő irodák, de épp a lényeg, az Ügyfél a könyvelt cég érdekei csorbulnak.

A másik ok, amiért a könyvelők sok esetben fel sem kínálnak kedvező adózási módszereket, az az, hogy a könyvelés árak nagyban függnek, függhetnek a választott adózási módtól. Egy KATA-s vállalkozó könyveléséért nem lehet elkérni annyit, mint egy normál könyvelés alá tartozó egyéni vállalkozótól. Vagy a mikro-gazdálkodói beszámoló választásával, lényegesen leegyszerűsödik a könyvelés, a könyvelő munkája. Már csak, ha a kötelező szabályzatokat nézzük, mivel ott ez nem előírás, így ennek elkészítéséért sem kérhet díjat a könyvelő. Könyvelő iroda és könyvelő iroda között óriási különbségek vannak, ezért, ha a fenti listánk alapján úgy érzi, nem a megfelelő könyvelő irodánál van, ne habozzon, keressen olyan könyvelőt, könyvelő irodát, ahol elsődlegesen az Ön számára legkedvezőbb módszereket ajánlják Önnek, ezzel komoly adómegtakarítást eredményezve cége számára.

Cégcsoportunk kiemelten fontosnak tartja, hogy ügyfeleink legális adóoptimalizálással kerüljenek kedvezőbb helyzetbe. A könyvelés része az adótanácsadás, napi szintű kapcsolattartás ügyfeleinkkel.

És ezeket a lehetőségeket nem csak társas vállalkozások részére biztosítjuk, egyéni vállalkozó könyvelése esetén is szem előtt tartjuk a lehetséges adóoptimalizálási megoldásokat. KATA-s vállalkozások részére egyedülálló lehetőséget kínálunk.

Könyvelőirodánk mottója: megtalálni a legoptimálisabb adózási formát ügyfeleinknek, ezzel is hozzájárulva nyereséges működésükhöz. Mind ehhez olyan könyvelési árakat alakítottunk ki, melyek piacképesek, rengeteg plusz szolgáltatásunk ingyenesen vagy kedvezményes áron vehető igénybe ügyfeleink részére.

Tegyen most egy próbát, kötelezettség nélkül: felülvizsgáljuk adózási rendszerét, bemutatjuk a lehetséges opciókat, mellyel akár már idén is jelentős adóterhektől szabadulhat meg!