Alapító tagja vagyunk.

Kik vagyunk?

Bemutatkozik a Minőségi Könyvelők Klubja

"Ez ellen semmit nem tudunk tenni..." - hallottuk oly sokszor, amikor újra és újra szóba kerültek a kontár könyvelők. Az a réteg, akik nevetségesen alacsony könyvelési díjakért, sorozatos szarvashibákat elkövetve rombolják szakmánk megbecsültségét. Nem tudtunk ebbe belenyugodni, és milyen jól tettük, hisz klubunk immár 5 éve valódi összefogással valódi eredményeket képes elérni. Egyedüli szakmai szervezetként a vállalkozók felé is több csatornán kommunikálunk. Felhívjuk figyelmüket, hogy ha olcsó könyvelőt keresnek, az nem kis kockázatot hordoz magában. Kritériumrendszerünknek köszönhetően a mi nevünk garancia arra, hogy tagjaink igazi könyvelők. Hiszünk abban, hogy a szakma megbecsültsége visszaszerezhető, és nap mint nap azon dolgozunk, hogy elismerjük és elismertessük a minőségi könyvelői munkát.

Minőségi könyvviteli szolgáltatás

Könyvelő irodánk az Ön igényeinek és a jogszabályok megfelelő teljes körű könyvelési szolgáltatást, valamint könyvviteli tanácsadást, adminisztrációs segítséget is nyújt.

Könyvelési szolgáltatásunkat okleveles adószakértő és adótanácsadó támogatásával és számos kiegészítő szolgáltatás nyújtásával végezzük, így Ön biztos lehet a jogszabályoknak való legteljesebb megfelelés mellett adminisztrációs terheit is alacsonyan tarthatja.

Rendszeresen tájékoztatjuk ügyfeleinket honlapunkról is letölthető hírlevelünkben, így Önnek az adózási és kapcsolódó jogszabályok változásának naprakész követésével és értelmezésével nem kell foglalkoznia.
    
Könyvelés

Teljeskörű könyviteli szolgáltatás keretében nyújott szolgáltatásaink:

    A vállalkozás főkönyvi könyvelését, analitikus nyilvántartások vezetését, éves zárást.     
    Évközben folyamatos ellenőrzés és tájékoztatás a vállalkozás pénzügyi-gazdasági helyzetéről. Szükség esetén átvilágítjuk a korábbi adóévek könyvelését.
    Bevallások elkészítését, adminisztációs segítséget.
    Adóhatósági bevallások elkészítése, a KSH-hoz benyújtandó bevallásokhoz adatszolgáltatást, igény szerinti egyéb bevallás elkészítését.
    Éves beszámoló összeállítását, továbbítását.
    Számviteli politika, számlarend, és egyéb kötelező szabályzat elkészítését.
    KIVA-s cégek könyvelését, kisvállalati adóval kapcsolatos tanácsadást.

Könyvvizsgálat

A gazdasági társaságok könyvvizsgálata során a vállalkozásoknak lehetősége nyílik arra, hogy folyamatos kontrollt gyakoroljanak a társaság könyvvezetése felett, annak érdekében, hogy az valós képet mutasson a vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetről és megfeleljen a törvényi előírásoknak.

Erre a kontrollra abban az esetben is van lehetőség a könyvvizsgálat szolgáltatás igénybevételével, amennyiben a cég értékadatai alacsonyabbak, mint a törvény által kötelezően előírt értékhatárok a könyvvizsgálati kötelezettségre vonatkozóan.

A könyvvizsgálat kiterjed:

    Egyszerűsített konszolidált éves beszámolók auditálására;
    Éves folyamatos könyvvizsgálat és a könyvelés ellenőrzése előre megállapodott ütemterv szerint, melyek eredményéről folyamatosan vezetői levélben tájékoztatjuk a társaságok tulajdonosait, vezetőit;
    Speciális céghelyzetekben átalakulási vagyonmérleg auditálására;
    Költségvetési szervek, alapítványok, pénztárak könyvvizsgálata.

Adótanácsadás

Adótanácsadás szolgáltatásunk keretében nem csak az éves beszámolók és adóbevallások elkészítését nyújtjuk ügyfeleinknek, hanem segítünk megtalálni cégének a helyes irányt.

SZOLGÁLTATÁSUNK TARTALMA
Adótanácsadás szolgáltatásunk keretében nem csak az éves beszámolók és adóbevallások elkészítését nyújtjuk ügyfeleinknek, hanem segítünk megtalálni cégének a helyes irányt. Kreatív javaslatokkal optimalizáljuk cégének adózását a cégalapítással kezdődően a működés minden szakaszában.
Biztosítjuk Önnek ügyleteinek világos és érthető áttekintését, hogy Ön adózási szempontból is a lehető legjobb megoldást válassza.
A MI TANÁCSADÓINK
1.    magasan képzett szakemberek, sokéves szakmai tapasztalattal
2.    gyorsan és hatékonyan dolgoznak
3.    évente több, mint 50 órát töltenek továbbképzéssel, hogy biztosítani tudjuk a maximális szakmai     megfelelést
4.    mindig elérhetőek ügyfeleink számára