Mentor

A legsikeresebb vállalkozások meglepő titka

sikeresvVajon mitől válik igazán sikeressé egy cég? Mi különbözteti meg a sikerest a csődbe menttől? Ezekre a kérdésekre keressük most a választ!

Néhány évvel ezelőtt Bill Grosst, egy amerikai startup inkubátor cég alapítóját is hasonló kérdések foglalkoztatták. Kutatást is végzett a témában és kutatásához 200 cég adatait vizsgálta meg. Az adatok alapján 5 területen osztályozta a vizsgált cégeket.

Bővebben ...

2 milliárd dollár hasznot hozott.

haszonMost egy olyan levelet mutatok meg neked, ami egy igazi klasszikus, amit mindenkinek ismernie kell, aki szövegírást szeretne tanulni. Ez a levél önmagában 2 milliárd dollár hasznot hozott a Wall Street Journal számára. Mert hiába tetszik egy értékesítési szöveg, hiába ötletes, a lényeg az, milyen eredményeket érsz el vele...

Bővebben ...

Kiderült a zsidók titka!

Ezért jobb üzletemberek a zsidók! Íme, 22 szabály, amelyet érdemes betartani, ha sikeresek szeretnénk lenni!

Az nyilvánvaló, hogy a zsidók nagyon ügyes kereskedők, de emellett még számos találmány fűződik a nevükhöz, és a művészetek terén is sok kiemelkedő alkotás került ki a kezükből.

Most nézzünk 22 szabályt, amit a zsidóktól tanulhatunk, ezáltal sikeresebbek, gazdagabbak lehetünk.

Bővebben ...

Hogy nézzünk ki úgy ahogy szeretnénk

A legtöbben nem elégedettek a testfelépítésükkel. Magasabbak szeretnének lenni, vékonyabbak, vagy éppen vállasabbak. Létezik viszont néhány egyszerű divattrükk aminek alkalmazásával elérhetjük a kívánt hatást!

Bővebben ...