Amit nyújtani tudunk

Fotók a múltból

1 Kezdeti örömök
2 Egy új évzárás
3 Rákóczi iroda (kezdetek)
4 Májuszáró 2004
5 Évzáró 2004
6 Évzáró 2005
7 Évzáró 2006
8 Új irodánk
9 Évzáró 2007
10 Toldi 2008
11 Toldi 2011
12 Karácsony előtt 2011
13 Ügyféltalálkozó

Könyvelő irodánk 1999 óta végez magánszemélyek, társaságok és társasházak részére teljes körű könyvviteli, ügyviteli és tanácsadói szolgáltatást.

Zalaegerszegi könyvelőirodánk vállalja Zrt, Kft, Bt, egyéni vállalkozások, EVÁS cégek és Társasházak, lakóparkok teljes körű könyvelését és bérszámfejtését. Igény szerint elkészítjük hiányos szabályzatait, illetve aktualizáljuk a mindenkori jogszabályoknak megfelelően. Kezdetekben ügyvezetőnk egyéni vállalkozóként végezte tevékenységét 1991 ben, majd 1999 januárjában alakult át Kft-vé, azzal a határozott céllal, hogy régi és új partnereikkel együtt hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatot alakítsanak ki.

Munkatársaink számára kiemelkedően fontos a partnerek megelégedettsége, és hosszú távú együttműködés kialakítása, fenntartása. Valamit, hogy ügyfeleik számára ne csupán könyvelők legyenek, hanem képviselők, akik érdekeiket szakértelmünkkel és felelősségük tudatában képviseljük.

Jelszavunk: pontosság, megbízhatóság, szakmai tudás és elégedettség. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasosabb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereink számára.

Cégcsoportunk fő tevékenységei közé a könyvvizsgálat, könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, egyéb ügyviteli feladatok, webprogramozás tartoznak, amelyekkel sikeresen segíthetünk meglévő, és leendő ügyfeleink munkáját.

Számítástechnikai és irodatechnikai eszközeinket saját szakembereink bevonásával alakíttattuk ki. Különös hangsúlyt fektetve az adatbiztonságra, adatmentésre, adatvédelemre, vírusmentes üzemeltetésre. Könyvelési munkánkat jogtiszta, korszerű könyvviteli programmal végezzük, melyet folyamatosan frissítünk. Megbízóink biztonsága érdekében cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik, ami biztosíték munkánk megbízhatóságára.

1 Amiben a hasznára lehetünk
2 Könyvvizsgálat
3 Könyvvezetés
4 Adószakértés
5 Bér - TB
6 Informatika

Amiben a hasznára lehetünk

1996-tól az Önök szolgálatában.

Könyvvizsgálat - Könyvvezetés - TB - Bérszámfejtés - Adószakértés - Adóoptimalizálás - Cégképviselet a hatóságok elött - Informatikai tervezés - Informatikai tanácsadás - Informatikai hálózat építés - Igazságügyi könyvszakértés - Informatikai igazságügyi szakértés - Honlap készítés. Gégcsoportunk három céget képvisel, melyek összefogásával tudjuk a fent felsorolt tevékenységekkel Önt szolgálni. A kapcsolat felvétel nem kötelez semmire, de biztosak vagyunk abban, hogy kérdései válaszra találnak a fenti szakterületek bármelyikén.

START

Könyvvizsgálat

Miért jó Önnek

A könyvvizsgálat kötelező eljárásnak minősül minden olyan kettős könyvvitelt vezető vállalkozás esetében, ahol a vonatkozó jogszabályok ezt előírják. Olyan vállalkozások esetében, ahol a könyvvizsgálat nem minősül kötelező eljárásnak, a vállalkozó eldöntheti, hogy kíván-e élni könyvvizsgálati szolgáltatással, megbíz-e egy könyvvizsgálót a beszámoló ellenőrzésével, hogy megbizonyosodjon az abban szereplő összegek valódiságáról és teljességéről.

Kérj árajánlatot

Könyvvezetés

Mi a célja

A könyvelői tevékenység célja, hogy a vállalkozást segítse a minél eredményesebb, átláthatóbb működésben. Szolgáltatásunk alapja az adott vállalkozás gazdasági eseményeinek precíz, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése. Cél, hogy a vállalkozás maximálisan eleget tudjon tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeinek, és hogy a cég vezetője egy pontos képet kapjon vállalkozása jelenlegi helyzetéről.

Kérj árajánlatot

Adószakértés

Miért jó Önnek

Az üzleti életben a siker egyik kritériuma a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos megfelelés. Cégünk jogi és magánszemélyek számára nyújt szakszerű tanácsadást, hogy azok képesek legyenek az adótörvények által nyújtott lehetőségeket maximálisan kihasználni, előnyükre kovácsolni, és így a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és –fizetési kötelezettségeiknek.

Kérj árajánlatot

TB- Bér

Miért érdemes kiszervezni

Határidők betartása a bérfizetésnél, a vállalkozás bér- és járulékköltségeinek meghatározása és számon tartása, kérdések a munkavállalók oldaláról – mindezek szakszerű bérszámfejtés nélkül problémát jelenthetnek cégének. Csökkentse költségeit a bérszámfejtés kiszervezésével! Cégünk kedvező feltételekkel, megbízható bérszámfejtést és munkaügyi szolgáltatásokat kínál az Ön vállalkozása számára.

Kérj árajánlatot

Informatika

Mit ajánlunk.

Informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése. Hardver szoftver tanácsadás. Hardver kiskereskedelem, igazságügyi informatikai szakértés.

Kapcsolat