Minden vélemény fontos.

A bírálatokból épúgy tanulunk, mind a dícséretekből. Számunkra minden vélemény egyformán fontos. A leadott szavazatok alapján alakítjuk oldalunk formai és tartalmi elemeit. Terveink szerint sok témában fogjuk kikérni a véleményetek. Ezenkívül egy kissé véleményformálókká is szeretnénk válni. Az idő megmutatja jóúton járunk e.

 

Köszönjük minden egyes szavazatotok

1 Amiben a hasznára lehetünk
2 Könyvvizsgálat
3 Könyvvezetés
4 Adószakértés
5 Bér - TB
6 Informatika

Amiben a hasznára lehetünk

1996-tól az Önök szolgálatában.

Könyvvizsgálat - Könyvvezetés - TB - Bérszámfejtés - Adószakértés - Adóoptimalizálás - Cégképviselet a hatóságok elött - Informatikai tervezés - Informatikai tanácsadás - Informatikai hálózat építés - Igazságügyi könyvszakértés - Informatikai igazságügyi szakértés - Honlap készítés. Gégcsoportunk három céget képvisel, melyek összefogásával tudjuk a fent felsorolt tevékenységekkel Önt szolgálni. A kapcsolat felvétel nem kötelez semmire, de biztosak vagyunk abban, hogy kérdései válaszra találnak a fenti szakterületek bármelyikén.

START

Könyvvizsgálat

Miért jó Önnek

A könyvvizsgálat kötelező eljárásnak minősül minden olyan kettős könyvvitelt vezető vállalkozás esetében, ahol a vonatkozó jogszabályok ezt előírják. Olyan vállalkozások esetében, ahol a könyvvizsgálat nem minősül kötelező eljárásnak, a vállalkozó eldöntheti, hogy kíván-e élni könyvvizsgálati szolgáltatással, megbíz-e egy könyvvizsgálót a beszámoló ellenőrzésével, hogy megbizonyosodjon az abban szereplő összegek valódiságáról és teljességéről.

Kérj árajánlatot

Könyvvezetés

Mi a célja

A könyvelői tevékenység célja, hogy a vállalkozást segítse a minél eredményesebb, átláthatóbb működésben. Szolgáltatásunk alapja az adott vállalkozás gazdasági eseményeinek precíz, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése. Cél, hogy a vállalkozás maximálisan eleget tudjon tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeinek, és hogy a cég vezetője egy pontos képet kapjon vállalkozása jelenlegi helyzetéről.

Kérj árajánlatot

Adószakértés

Miért jó Önnek

Az üzleti életben a siker egyik kritériuma a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos megfelelés. Cégünk jogi és magánszemélyek számára nyújt szakszerű tanácsadást, hogy azok képesek legyenek az adótörvények által nyújtott lehetőségeket maximálisan kihasználni, előnyükre kovácsolni, és így a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és –fizetési kötelezettségeiknek.

Kérj árajánlatot

TB- Bér

Miért érdemes kiszervezni

Határidők betartása a bérfizetésnél, a vállalkozás bér- és járulékköltségeinek meghatározása és számon tartása, kérdések a munkavállalók oldaláról – mindezek szakszerű bérszámfejtés nélkül problémát jelenthetnek cégének. Csökkentse költségeit a bérszámfejtés kiszervezésével! Cégünk kedvező feltételekkel, megbízható bérszámfejtést és munkaügyi szolgáltatásokat kínál az Ön vállalkozása számára.

Kérj árajánlatot

Informatika

Mit ajánlunk.

Informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése. Hardver szoftver tanácsadás. Hardver kiskereskedelem, igazságügyi informatikai szakértés.

Kapcsolat