Könyvvizsgálat

Informatika

Könyvelés - Bér - TB

SKNB Csoport

Tel: 92-510005; 30-3357664

Amennyiben nem vagy szerződött partnerünk és személyesen találkoznál velünk úgy, add meg a kért adatokat és mi időpont egyeztetés céljából felvesszük veled a kapcsolatot. A telefonszámod nem kötelező megadnod, mégis ha javasolhatjuk add meg, így pontosan tudunk tájékoztatni a szabad időpontjainkról az általad megadott intervallumban, amikor csak rád fogunk figyelni.
1000 karakterek balra

Küldetésünk.

Napjainkban a vállalkozásoknak nehéz eligazodni az oly gyakran változó jogszabályi környezetben. Egyebek között ebben is szeretnénk segíteni a folyamatos és rugalmas kapcsolattartással, amely számos esetben a problémamegoldás kulcsa lehet. Szolgáltatási palettánkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy partnereink könyvelés, cégalapítás, bérszámfejtés, könyvvizsgálat terén felmerült valamennyi igényét magas színvonalon ki tudjuk szolgálni. Az általunk összeállított könyvelői hírlevélben tájékoztatást adunk az adótörvények és kapcsolódó jogszabályokkal összefüggő változásokról. Amennyiben fentiek elnyerték tetszését, szeretettel várjuk jelentkezését.
Cégcsoportunk az SKNB csoport filozófiája, hogy a gazdálkodó szervezetek döntés-előkészítését és döntéshozatalát érdemi és megbízható gazdasági, marketing és jogi információkkal segítse annak érdekében, hogy azok még hatékonyabbá és sikeresebbé váljanak. Legyen szó akár egyedi igényű mikró, kis vagy nagyvállalati szektor cégeiről, szolgáltatásaink professzionális hátteret nyújtanak. A naprakész, pontos és minőségi adatokra épített rendszerek mindennapi használatával hatékonyan csökkenthető a cég üzleti kockázata, növelhető az árbevétele, vagy éppen európai uniós pályázati források válnak elérhetővé számára.
Az SKNB csoport-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink kívánalmainak maximálisan eleget tegyünk magas színvonalú szolgáltatásainkkal és hosszútávon gyümölcsöző, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki. Tevékenységünket szigorúan a hazai jogszabályi valamint hatósági követelményeknek megfelelően végezzük, különös tekintettel az adatvédelmi előírások betartására.
Célunk, hogy az SKNB csoport. szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, versenyképességünk megőrzésének és javításának szem előtt tartásával.

1 Amiben a hasznára lehetünk
2 Könyvvizsgálat
3 Könyvvezetés
4 Adószakértés
5 Bér - TB
6 Informatika

Amiben a hasznára lehetünk

1996-tól az Önök szolgálatában.

Könyvvizsgálat - Könyvvezetés - TB - Bérszámfejtés - Adószakértés - Adóoptimalizálás - Cégképviselet a hatóságok elött - Informatikai tervezés - Informatikai tanácsadás - Informatikai hálózat építés - Igazságügyi könyvszakértés - Informatikai igazságügyi szakértés - Honlap készítés. Gégcsoportunk három céget képvisel, melyek összefogásával tudjuk a fent felsorolt tevékenységekkel Önt szolgálni. A kapcsolat felvétel nem kötelez semmire, de biztosak vagyunk abban, hogy kérdései válaszra találnak a fenti szakterületek bármelyikén.

START

Könyvvizsgálat

Miért jó Önnek

A könyvvizsgálat kötelező eljárásnak minősül minden olyan kettős könyvvitelt vezető vállalkozás esetében, ahol a vonatkozó jogszabályok ezt előírják. Olyan vállalkozások esetében, ahol a könyvvizsgálat nem minősül kötelező eljárásnak, a vállalkozó eldöntheti, hogy kíván-e élni könyvvizsgálati szolgáltatással, megbíz-e egy könyvvizsgálót a beszámoló ellenőrzésével, hogy megbizonyosodjon az abban szereplő összegek valódiságáról és teljességéről.

Kérj árajánlatot

Könyvvezetés

Mi a célja

A könyvelői tevékenység célja, hogy a vállalkozást segítse a minél eredményesebb, átláthatóbb működésben. Szolgáltatásunk alapja az adott vállalkozás gazdasági eseményeinek precíz, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése. Cél, hogy a vállalkozás maximálisan eleget tudjon tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeinek, és hogy a cég vezetője egy pontos képet kapjon vállalkozása jelenlegi helyzetéről.

Kérj árajánlatot

Adószakértés

Miért jó Önnek

Az üzleti életben a siker egyik kritériuma a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos megfelelés. Cégünk jogi és magánszemélyek számára nyújt szakszerű tanácsadást, hogy azok képesek legyenek az adótörvények által nyújtott lehetőségeket maximálisan kihasználni, előnyükre kovácsolni, és így a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és –fizetési kötelezettségeiknek.

Kérj árajánlatot

TB- Bér

Miért érdemes kiszervezni

Határidők betartása a bérfizetésnél, a vállalkozás bér- és járulékköltségeinek meghatározása és számon tartása, kérdések a munkavállalók oldaláról – mindezek szakszerű bérszámfejtés nélkül problémát jelenthetnek cégének. Csökkentse költségeit a bérszámfejtés kiszervezésével! Cégünk kedvező feltételekkel, megbízható bérszámfejtést és munkaügyi szolgáltatásokat kínál az Ön vállalkozása számára.

Kérj árajánlatot

Informatika

Mit ajánlunk.

Informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése. Hardver szoftver tanácsadás. Hardver kiskereskedelem, igazságügyi informatikai szakértés.

Kapcsolat