Könyvvizsgálat

Informatika

Könyvelés - Bér - TB

SKNB Csoport

Tel: 92-510005; 30-3357664

Amennyiben nem vagy szerződött partnerünk és személyesen találkoznál velünk úgy, add meg a kért adatokat és mi időpont egyeztetés céljából felvesszük veled a kapcsolatot. A telefonszámod nem kötelező megadnod, mégis ha javasolhatjuk add meg, így pontosan tudunk tájékoztatni a szabad időpontjainkról az általad megadott intervallumban, amikor csak rád fogunk figyelni.
1000 karakterek balra

Miért is?

Vállalkozás indításán gondolkodik és könyvelőt keres?
Működő vállalkozása van, de könyvelőt szeretne váltani?
Könyvelését, bérszámfejtését szeretné kiszervezni?
Könyvvizsgálót keres?
Tanácsadásra van szüksége?

Miért válasszák éppen a mi könyvelő - könyvvizsgáló irodánkat?

* a könyvelés nem csak a munkánk, a hivatásunk is
* a könyvelő iroda munkatársaival folyamatosan továbbképzéseken veszünk részt munkánk hibátlan végzésének és az Önök tökéletes kiszolgálásának érdekében
* könyvelő irodánk Zalaegerszeg belvárosában jól megközelíthető helyen fekszik, illetve ingyenes, kényelmes parkolást biztosítunk Önöknek
* az ügyfeleink elégedetten, jó hangulatban távoznak tőlünk, mert biztonságban tudhatják cégük könyvvitelét
* időben tájékoztatjuk partnereinket a kötelezettségeikről, azok teljesítési módjáról - ez az ügyfelek és a könyvelő iroda közös érdeke
* a könyvelési anyagot e-mail-ben, szkennelve is beküldheti hozzánk vagy igény esetén a könyvelő iroda munkatársa házhoz megy a bizonylatokért
* gazdasági társaságok alapításával és társasági jogi ügyekkel, munkajoggal foglalkozó ügyvédi háttérrel rendelkezünk
* a könyvelő irodával kapcsolatos szolgáltatásainkat garanciával és könyvelői felelősségbiztosítással kínáljuk
* az első konzultáció ingyenes
* az újonnan alakuló cégek kötelezően elkészítendő (és ellenőrzés alapjául szolgáló) Számviteli Politikáját és Pénzkezelési Szabályzatát a könyvelő iroda munkatársai összeállítják és ezt ügyfeleink számára ajándékba adjuk

Töltse ki az alábbi ajánlatkérő űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyes konzultáció időpontjának egyeztetése céljából!

A vállalási ár módosulhat (+/-) vállalkozása főbb paramétereinek függvényében, ezért kérjük, a lehető legpontosabban töltse ki az alábbi ajánlatkérő űrlapot.

Ajánlatkérésére 2 napon belül válaszolunk. Adatait bizalmasan kezeljük.

Ha nem szeretné kitölteni az űrlapot, akkor zalaegerszegi könyvelő irodánkban egy friss kávéval várjuk személyes megbeszélés céljából. Előtte telefonos időpont egyeztetést javaslunk.

1 Amiben a hasznára lehetünk
2 Könyvvizsgálat
3 Könyvvezetés
4 Adószakértés
5 Bér - TB
6 Informatika

Amiben a hasznára lehetünk

1996-tól az Önök szolgálatában.

Könyvvizsgálat - Könyvvezetés - TB - Bérszámfejtés - Adószakértés - Adóoptimalizálás - Cégképviselet a hatóságok elött - Informatikai tervezés - Informatikai tanácsadás - Informatikai hálózat építés - Igazságügyi könyvszakértés - Informatikai igazságügyi szakértés - Honlap készítés. Gégcsoportunk három céget képvisel, melyek összefogásával tudjuk a fent felsorolt tevékenységekkel Önt szolgálni. A kapcsolat felvétel nem kötelez semmire, de biztosak vagyunk abban, hogy kérdései válaszra találnak a fenti szakterületek bármelyikén.

START

Könyvvizsgálat

Miért jó Önnek

A könyvvizsgálat kötelező eljárásnak minősül minden olyan kettős könyvvitelt vezető vállalkozás esetében, ahol a vonatkozó jogszabályok ezt előírják. Olyan vállalkozások esetében, ahol a könyvvizsgálat nem minősül kötelező eljárásnak, a vállalkozó eldöntheti, hogy kíván-e élni könyvvizsgálati szolgáltatással, megbíz-e egy könyvvizsgálót a beszámoló ellenőrzésével, hogy megbizonyosodjon az abban szereplő összegek valódiságáról és teljességéről.

Kérj árajánlatot

Könyvvezetés

Mi a célja

A könyvelői tevékenység célja, hogy a vállalkozást segítse a minél eredményesebb, átláthatóbb működésben. Szolgáltatásunk alapja az adott vállalkozás gazdasági eseményeinek precíz, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése. Cél, hogy a vállalkozás maximálisan eleget tudjon tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeinek, és hogy a cég vezetője egy pontos képet kapjon vállalkozása jelenlegi helyzetéről.

Kérj árajánlatot

Adószakértés

Miért jó Önnek

Az üzleti életben a siker egyik kritériuma a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos megfelelés. Cégünk jogi és magánszemélyek számára nyújt szakszerű tanácsadást, hogy azok képesek legyenek az adótörvények által nyújtott lehetőségeket maximálisan kihasználni, előnyükre kovácsolni, és így a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és –fizetési kötelezettségeiknek.

Kérj árajánlatot

TB- Bér

Miért érdemes kiszervezni

Határidők betartása a bérfizetésnél, a vállalkozás bér- és járulékköltségeinek meghatározása és számon tartása, kérdések a munkavállalók oldaláról – mindezek szakszerű bérszámfejtés nélkül problémát jelenthetnek cégének. Csökkentse költségeit a bérszámfejtés kiszervezésével! Cégünk kedvező feltételekkel, megbízható bérszámfejtést és munkaügyi szolgáltatásokat kínál az Ön vállalkozása számára.

Kérj árajánlatot

Informatika

Mit ajánlunk.

Informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése. Hardver szoftver tanácsadás. Hardver kiskereskedelem, igazságügyi informatikai szakértés.

Kapcsolat