Könyvvizsgálat

Informatika

Könyvelés - Bér - TB

SKNB Csoport

Tel: 92-510005; 30-3357664

Amennyiben nem vagy szerződött partnerünk és személyesen találkoznál velünk úgy, add meg a kért adatokat és mi időpont egyeztetés céljából felvesszük veled a kapcsolatot. A telefonszámod nem kötelező megadnod, mégis ha javasolhatjuk add meg, így pontosan tudunk tájékoztatni a szabad időpontjainkról az általad megadott intervallumban, amikor csak rád fogunk figyelni.
1000 karakterek balra

Az üzleted építsd, ne az ügyviteli részleged!

Tevékenységeink a cégcsoportban bővebben

KönyvvizsgálatKönyvvezetésTBBérszámfejtésAdószakértés - Adóoptimalizálás - Cégképviselet a hatóságok elött - Informatikai tervezés - Informatikai tanácsadás - Informatikai hálózat építés - Igazságügyi könyvszakértés - Informatikai igazságügyi szakértés - Honlap készítés. Cégcsoportunk három céget képvisel, melyek összefogásával tudjuk a fent felsorolt tevékenységekkel Önt szolgálni. kapcsolat felvétel nem kötelez semmire, de biztosak vagyunk abban, hogy kérdései válaszra találnak a fenti szakterületek bármelyikén. Modern informatikai eszközökkel, intelligens, a hazai piac vezető szoftvereivel segítjük ügyfeleink munkáját.  Kérjük tekintse meg részletes szolgáltatás listánkat. 1996-tól az Önök szolgálatában.

Végezetül az SKNB cégcsoport célja, hogy ügyfeleinek tudást adjon, mégpedíg olyan tudást, amit a vállalkozásukban használni tudnak.

Nagy Sándor üv.